Clau
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 16/05/2009
| Subiect: Cerere Signature Sam Mai 16, 2009 4:40 pm | |
| Tema: fifa desigur Juventus: Sa fie o poza cu DelPiero sau cu sigra Juventus Text: sus: Make the footbal good ... iar jos: Only Juventus can do that! Dimensiune: pai cam ca ale ADMINULUI Rusu si Multumesc frumos! | |
|
PANTERA Admin FL08
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 14/05/2009 Varsta : 31 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Cerere Signature Dum Mai 17, 2009 1:50 am | |
| - Clau a scris:
- Tema: fifa desigur Juventus: Sa fie o poza cu DelPiero sau cu sigra Juventus
Text: sus: Make the footbal good ... iar jos: Only Juventus can do that! Dimensiune: pai cam ca ale ADMINULUI Rusu si Multumesc frumos! frate respecta regulamentul dupa posturi | |
|
PANTERA Admin FL08
Numarul mesajelor : 112 Data de inscriere : 14/05/2009 Varsta : 31 Localizare : Suceava
| Subiect: Re: Cerere Signature Joi Mai 21, 2009 4:00 am | |
| Salut, ajuta-ma sa imi cresc dracusorul cu un VOT , trebuie doar sa intrii pe LINK-ul http://www.dracusor.com/dracusor-705-rusu1993 , ms mult :*:* Te poti inregistra si tu sunt premii FABULOASE (Laptop premi mare si premii mai mici camere video, foto, telefoane mobile, Monitoare etc.) si tot ce trebuie sa faci este sa dai link-ul tau la cat mai multe persoane;) ceau o zii buna ms pt vot:* | |
|
R0n4ld0 Supervizer
Numarul mesajelor : 304 Data de inscriere : 31/05/2009 Varsta : 28 Localizare : Tg-Jiu
| Subiect: Re: Cerere Signature Dum Mai 31, 2009 2:39 am | |
| Tema: fifa desigur Juventus: Sa fie poza cu C.Ronaldo Text: sus: sa scrie Ronaldo 7 Style Dimensiune: pai cam ca ale ADMINULUI Rusu | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Signature | |
| |
|